Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Filter mogelijkheden

Geactiveerde filters:

  Action Cam accessoires Er zijn 6 producten

  • Bevestigingsset om een actiecamera aan het handvat van een motorfiets, mountainbike of een racefiets vast te maken om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.

  • Met deze polsbevestigingsset heeft u uw actiecamera letterlijk binnen handbereik, terwijl u onbeperkte bewegingsvrijheid behoudt. Op die manier kunt u zich helemaal focussen op uw beste downhill- of surfsessie.

  • Leg alle opwinding vast met deze Action Cam-montagekit die ideaal is om stunts, trucs en activiteiten perfect vast te leggen. Je kunt opnamen maken door je Action Cam stevig op het stuur van je fiets te bevestigen om de sensatie van het rijden vanuit je gezichtspunt vast te leggen. Deze set is ideaal voor iedereen die niets van de actie wil missen.

  • Leg alle spanning vast met deze Action Cam-hoofdbandbevestiging, ideaal om stunts, trucs en activiteiten perfect vast te leggen. Maak spannende opnames vanuit een persoonlijk perspectief terwijl je de camera handsfree bedient. Deze set is ideaal voor iedereen die niets van de actie wil missen.

  • Leg alle spanning vast met deze bevestigingskit voor de Action Cam-borstband, ideaal om stunts, trucs en activiteiten perfect vast te leggen. Maak spannende opnames vanuit een persoonlijk perspectief terwijl je de camera handsfree bedient. Deze set is ideaal voor iedereen die niets van de actie wil missen.

  • Ontdek de ultieme metgezel voor je Nedis Action Cam met de Nedis 41-in-1 XXL Action Cam Accessories Kit. Deze uitgebreide kit is tot in de perfectie op maat gemaakt en is ontworpen om al uw spannende binnen- en buitensportactiviteiten met precisie vast te leggen.Deze kit is ideaal voor avonturiers zoals mountainbikers, trailrunners, motorcrossers,...