Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

SMART-MOTION10 Slimme Zigbee-bewegingssensor

SMART-MOTION10

[ Verpakt per : 2 ]


60 in stock

share


De SMART-MOTION10 Smart Zigbee bewegingssensor van Alecto

Deze betrouwbare Smart Zigbee bewegingssensor geeft een signaal wanneer hij beweging detecteert. Hiermee kun je een automatische actie instellen via de gratis Smart Life app. Waarom zou je tegenwoordig een lichtschakelaar gebruiken als je er geen nodig hebt?

Wat zijn de voordelen van de Zigbee-bewegingssensor?

De Alecto SMART-MOTION10 slimme Zigbee bewegingssensor is een draadloze sensor die gebruik maakt van de open Zigbee standaard. Sensoren die gebruik maken van de Zigbee standaard werken zeer efficiënt en hebben een laag stroomverbruik, wat de levensduur van de batterij verlengt. Deze betrouwbare smart-motion-sensor gaat 2 jaar mee op één batterij. De SMART-MOTION10 moet gekoppeld worden aan een Zigbee-gateway zoals de Alecto SMART-BRIDGE10. De bridge zorgt voor de communicatie tussen het internet en de sensor.

Deze betrouwbare smart-motion-sensor werkt met een basisstation (gateway) zodat acties kunnen worden ingesteld. Je kunt bijvoorbeeld de lampen aan laten doen als je thuiskomt en de sensor beweging detecteert. Dit kan erg handig zijn als je met je handen vol een donkere kamer betreedt. Door de Smart Life-app te gebruiken, kunt u domotica-scenario's schrijven. De Alecto SMART-MOTION10 bewegingssensor werkt met Tuya. Hierdoor koppel je de sensor aan andere slimme apparaten.

Betrouwbare Smart Zigbee bewegingssensor met een bereik tot 7 meter.

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 4,50 € Tot 9,01 €

Datasheet

Verpakt per2

9 andere producten in dezelfde categorie: