Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Heetwaterdispenser | 2600 W | 2.5 l | Zwart

KAWD100FBK

[ Verpakt per : 1 ]


Dit product is niet meer op voorraad

share


Met de Nedis Heet Water Dispenser zet je thee, oploskoffie of andere warme dranken met slechts 1 druk op de knop. Wil je snel een koffie- of theekopje van 200 ml vullen? Druk vervolgens één keer op de knop. Houd de knop langer ingedrukt voor een constante stroom kokend water, bijvoorbeeld om onderweg een kleine thermoskan te vullen (max. 500 ml per keer)

De Heet Water Dispenser is uitgerust met droogkook- en oververhittingsbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij elk gebruik. Het doordachte ontwerp omvat een duidelijk waterniveauvenster en indicatielampjes om u op de hoogte te houden wanneer het water bijna op is. Schoonmaken is een fluitje van een cent met de uitneembare lekbak met een roestvrijstalen deksel, terwijl de verstelbare hoogte geschikt is voor verschillende kopgroottes.

Wist je dat je met deze Heet Water Dispenser tot wel 50% energie bespaart ten opzichte van reguliere warmwaterboilers? Je kookt namelijk precies zoveel water als je nodig hebt.

Blijf op de hoogte van het onderhoud met de geïntegreerde ontkalkmonitor, die u waarschuwt wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Verbeter de waterkwaliteit verder door gebruik te maken van het optionele waterfilter (WF047), handig ondergebracht in de speciale filterbox.

Datasheet

Verpakt per1

18 andere producten in dezelfde categorie: