Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Gaming Combo Kit | 5-in-1 | Toetsenbord, Koptelefoon, Muis en Muismat | Zwart | QWERTY | US Internationaal

GCK51110BKUS

[ Verpakt per : 1 ]


1802 in stock

share


Ready, Set and Play met deze gaming combo kit. Deze 5-in-1 gaming combo kit is de perfecte manier om aan de slag te gaan met een nieuwe gaming setup. Met een LED-verlicht meerkleuren toetsenbord en -muis, muismat, over-ear headset en een adapterkabel kunt u met deze kit beginnen te spelen met slechts één opstelling. Het is plug and play, dus het werkt snel en gemakkelijk op zowel pc's als notebooks. De headset, toetsenbord en muis kunnen ook worden gebruikt met verschillende gameconsoles voor de meest efficiënte game-ervaring.

Deze Gaming Combo Kit wordt geleverd met een verlichte meerkleurige LED-verlichting op toetsenbord en muis waarmee je elke game-ervaring kunt verlichten. Met het full-size toetsenbord met 12 multimediatoetsen en anti-ghosting-functie kunt u uw favoriete games met gemak spelen. De comfortabele over-ear headset helpt je verbonden te blijven en online met je vrienden te chatten.

Game een eindweg in stijl met deze gamingmuis en bijpassende muismat. Het is uitgerust met 6 knoppen configuratie, waardoor het ideaal is voor elke gamer. Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk om de cursor te bedienen tijdens het spelen, daarnaast biedt het comfort tijdens langere perioden van gebruik.

Datasheet

Verpakt per1

8 andere producten in dezelfde categorie: