Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Draadloze Over-ear Koptelefoon | Maximale batterijduur: 11 uur | Ingebouwde microfoon | Drukbediening | Ondersteuning voor spraa

TRBT2400BK

[ Verpakt per : 1 ]


Dit product is niet meer op voorraad

share


Dit Nedis-reiskussen met ingebouwde hoofdtelefoon is de perfecte reisgenoot voor een serene reis. Ervaar ongeëvenaard comfort en gemak met ons innovatieve ontwerp.

Dompel jezelf onder in je favoriete muziek met de ingebouwde hoofdtelefoon, die een ideale manier is om te ontspannen tijdens het reizen. De passieve ruisonderdrukking zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden op afstand worden gehouden, zodat je ongestoord van je muziek kunt genieten. Aangedreven door geavanceerde Bluetooth® 5.3-technologie, garandeert deze hoofdtelefoon een stabiele, storingsvrije verbinding, zodat u naadloos verbonden blijft.

Het ergonomische hobbelontwerp is ontworpen met uw comfort in gedachten en verdeelt de druk gelijkmatig over uw hoofd, nek en schouders. Ons kussen is gemaakt van premium traagschuim en biedt zachte en comfortabele ondersteuning, zodat je elke keer weer een rustgevende reis hebt.

Ons reiskussen heeft een huidvriendelijke buitenlaag en een verkoelende zachte binnenlaag, die een uitstekend ademend vermogen bieden en uw algehele comfort verbeteren. Het draadloze ontwerp elimineert het gedoe van verwarde kabels, terwijl Bluetooth® 5.3-technologie een stabiele, storingsvrije verbinding garandeert.

Koppelen is een fluitje van een cent met directe verbindings- en koppelingsfunctionaliteit, en de ingebouwde microfoon maakt handsfree bellen mogelijk. Bovendien gaat het opladen snel, duurt het slechts 2,5 uur en biedt het een indrukwekkende speeltijd van 10 uur.

Upgrade uw reis vandaag nog en reis in stijl.

Datasheet

Verpakt per1

16 andere producten in dezelfde categorie: